Telecomforever GSM accessoires

  • TelecomForever is een webshop waarin accessoires voor mobiele telefoons besteld kunnen worden. De website is ingedeeld in categorieën, waarbij elke category meerdere subcategorieën kan hebben, en ook de subcategorieën kunnen weer subcategorieën bevatten.
De producten en foto\'s zijn eenvoudig in te voeren in het administratiescherm, waar ook andere opties (o.a. mailinglist, visitcounter, backups) te vinden zijn. 

Telecomforever heeft een compleet ledensysteem waarbij aangemelde webshops pas kunnen inloggen na goedkeuring van de eigenaar van de webshop.

TelecomForever is een webshop waarin accessoires voor mobiele telefoons besteld kunnen worden. De website is ingedeeld in categorieën, waarbij elke category meerdere subcategorieën kan hebben, en ook de subcategorieën kunnen weer subcategorieën bevatten. De producten en foto's zijn eenvoudig in te voeren in het administratiescherm, waar ook andere opties (o.a. mailinglist, visitcounter, backups) te vinden zijn. Telecomforever heeft een compleet ledensysteem waarbij aangemelde webshops pas kunnen inloggen na goedkeuring van de eigenaar van de webshop.

Terug naar boven